Da va jeg blitt blogger gitt?!:)Da va året kommet! Tenk! Det året hvor vi blir foreldre for aller første gang,det året vi skal skifte så mange bleier som vi aldri har sett før,og det året hvor vi ikke lengre bare er to-men TRE tobente i familien! Hvem skulle tro at et lite vesen som enda ikke har meldt sin ankomst skulle bringe så mange tanker,følelser og forventninger? Jeg klarer nesten ikke å tenke på noe annet. Jeg er i en slags "før fødsel-tåke".. "Det er helt normalt" får jeg høre..Ja d er visst helt normalt..Jeg må velge å tro på de som har vært gjennom det samme både en,to og tre ganger!:-) 

I dag er det bare 33 dager igjen til termin, noe som både skremmer meg og gleder meg stort. Forventningene til fødselen er så mange! Jeg kommer aldri til å slutte å bli fascinert over at i ca 9 mnd bærer man altså frem et perfekt lite menneske...Et menneske med ti tær,ti fingre og en søt liten nese!:-) tenk så fantastisk! Da jeg var yngre kjente jeg ofte på at det var irriterende å høre folk snakke om ALT ungen deres foretar seg...altså ..ALT !! Men jeg ser jo nå at dette er noe av det største som kan skje i ens liv,og tankene surrer rundt den lille hele tiden-det er ikke så rart at man snakker om det som opptar en mest i livet...enten det er interiør,sport og trening, dyr eller barn osv..Det er vel det som er mest naturlig for oss alle-å snakke om det som skjer i livet og det som virkelig opptar oss i hverdagen:-) Jeg synes det er fint å se at etterhvert som tida går,så forandrer man seg-man endrer holdninger og meninger etter som livet "går" :-) Iallfall om jeg skal snakke for meg selv:-)

Man tar lærdom av andres feil og andres råd..Det er vel en av mine beste egenskaper vil jeg si- at jeg kan innrømme mine feil,og jeg kan lytte til andre og få et nytt syn på noe jeg har hatt en meget bastant mening om før:-D Ingen er feilfri, det må ingen komme å fortelle meg;-) Jeg er staheta sjøl om man kan si d slik, og jeg gir meg som regel ikke før jeg innser at jeg faktisk har feil, hehe!- til alle andres forergelse;) MEN når jeg innser det, har jeg heller ikke noe problem med å godta og innrømme det.

 

Ellers kan jeg kanskje si noen ord om meg selv- for ryddighetens skyld:)

Jeg heter Tine, er født og oppvokst i vakreste Lofoten, nermere bestemt Kabelvåg. Det er en liten plass, med stort "hjerte". Jeg elsker å kommer hjem til kjente fjes, og det å virkelig føle seg hjemme. Jeg vil si at hjemlengselen kommer titt og ofte, så jeg er glad jeg ikke bor så langt unna. I 2009 flyttet jeg til Narvik for å ta utdannelse- jeg skulle bli sykepleier. Det var tre år med latter og tårer om hverandre, og jeg fikk til slutt tittelen "sykepleier" og jobber innen rus og psykiatri, hvor jeg trives STORT. Er en fordel å ha verdens beste kolleger!

Jeg er nå 25 år, forlovet med kjærligheten og har en NYDELIG hund som jeg elsker over alt på jord- Rocky (som jeg kaller ham: TheLoveOfMyLife) <3

Vi kjøpte hus i 2012- som er det man kan kalle et oppussingsobjekt- så det blir noen spennende år fremover med mange spennende prosjekter!:) Per dags dato går jeg bare å lager meg tanker om hvordan hvert rom skal ta form den dagen vi skal begynne. Som sinnasnekkeren sier- "Ta et rom av gangen"! og det er akkurat det vi gjør, så ting tar tid:) Åså skal jo det hele skje etter pengeboka og, det må man ikke glemme. Det er ikke noe mål i seg selv å måtte søke på luksusfellen :-D

7. juni i fjor tok jeg en test. Det var en graviditetstest som viste POSITIV!:) Vi venter som nevnt tidligere en liten gutt i februar. Vi gleder oss vanvittig til bleieskift, ammetåke, hverdagslige diskusjoner om hvem som skal ta oppvasken og klesvasken, våkennetter og alt som følger med. (Hvem i alle dager gleder seg til det som er negativt?? VEL det er noe som helt tydelig kommer med å bli en familie på tre, så da må man ta det som kommer, både latter og tårer!;) Jeg må si jeg gleder meg uansett!

Ellers er jeg en livlig jente vil jeg si, jeg er til tider ganske kjapp i munntøyet, noe som av og til er til min forergelse, hehe! Jeg kan ofte åpne munnen FØR det jeg sier er blitt filtrert i det man kan kalle sosialt filter- og blir ofte ledd av. (Ja- AV) ;) men det er slik jeg alltid har vært- jeg elsker å få folk rundt meg til å le- en egenskap jeg mest sannsynlig har arvet av min gode far- som forøvrig er det beste mennesket som finns på denne jord. Ikke noe annet å si om den saken! Jeg trnger vel ikke si stort annet, da dere antakelig blir godt kjent med meg gjennom bloggen om alt går som planlagt.

 

Jeg er forresten ikke noen kløpper når det kommer til layout osv.. så akkurat DET får komme etterhvert som jeg lærer ;)

 

Ha en fiiiin uke Godtfolk  -,-

 

 

2 kommentarer

Tanja Helen

07.01.2014 kl.00:24

Flink du e Tante :)

07.01.2014 kl.01:09

Tusen takk fineste snuppa mi <3 :)

Skriv en ny kommentar

hits