En fin dag!

I dag var jeg opp kl. 07.30.. Jeg sitter enda å lurer på hva som plutselig har skjedd, da jeg den siste tiden har vært i dvale og sletts ikke kommet meg opp av senga før langt utpå formiddagen...- med mindre annet var "nødvendig". Det er deilig å få med seg dagen da! Jeg må innrømme at det ble en liten slumretime på sofaen i formiddag til tross for at jeg hadde storbesøk av den beste venninda! Satser på at det ikke var noe problem da hun ikke hadde så godt syn etter besøk hos øyenlegen ;-) Det ble en liten powernap på henne og. (Det er forresten de største tinntallerknene jeg noen sinne har sett :-D)

Da jeg stod opp gikk jeg på badet og unnviket speilet, da det er MYE å se der, men ikke av oppslukende karakter fra halsen og opp på morgenen *ler* ...Men hvem ser nå egentlig så jævli fresh ut når man ikke har hatt en god natts søvn på gud vet hvor lang tid :-) Flaks at man kan hive på seg et "nytt" fjes hver dag, slik at man i allefall føler seg bedre om ikke annet.. ! (BareMInerals og maskara- THANK YOU!)

Jeg gikk så ned å startet med frokosten. Er alltid like kjekt å lage frokost til flere enn meg selv, så da klasket jeg til med ferskpresset appelsinjuice (TAKK mamma!), kokt egg og la brødskivene i en attraktiv bordkurv. Dette ble vel mottatt av vakreste Ida som slumret litt lengre enn planlagt, og kom ned så snart hun hørte bråk fra kjøkkenet. Hun kom forresten til Narvik i går- til min største glede!

Jeg må si at jeg virkelig unner henne å sove lenge, selv om det ikke ble akkurat i dag :-O . åh ja,- Jeg laget til og med presskanne-kaffe! 

Da vi hadde konsumert frokosten, 5 appelsiner og et par egg, kjørte jeg Ida til øyenlegen, og mens jeg ventet gikk jeg morgenrunden med TheLoveOfMyLife - Rocky <3 Jeg vurderte å få vasket bilen (som ser helt j**** ut)i etterkant av turen, men da ble jeg oppringt av en rimelig langsynt Ida, som trengte hjelp til å finne frem nr mitt ;-) Vi dro hjem, hvor sofaen stod på stuegulvet og gjorde seg ekstra deilig for oss som var rimelig trette. Etter en dusj, lå jeg henslengt jeg også!

Da slumretimen var over- tok det ca fem minutter å komme meg opp av sofaen.. delvis grunnet at jeg er jævli tung i ræva på dette tidspunktet, og delvis fordi jeg bare hadde lyst å sove videre. Men jeg så frem til å dra på en liten bytur med Ida før hun kjørte hjem til Svolvær igjen.

Jeg kjenner at jeg irriterer meg over at hendene mine er like store som Hulken sine for tiden. De er fulle av væske, noe som resulterer i at ringer er et glemt kapittel her i huset enn så lenge, og jeg har smerter og ubehag gjennom hele dagen. Det samme gjelder forresten føttene, men når jeg har gått litt, så presses vel væska opp gjennom føttene, så smertene gir seg etter en stund..Noen dager kjennes det ut som jeg har vært på en skikkelig lang fjelltur i litt for trange sko..  Føler meg noe hændykappet, spesielt hvis jeg skal vri om en klut, eller åpne en flaske eller et syltetøyglass. Satser på at væsken forsvinner FORT etter fødselen! :-)

Vi dro inn til byen v/13.00-tiden. Ida ville kjøpe en fin bygave til snuppene sine (to NYDELIGE jenter på 3 og snart 5 år <3) Hun slo til, og kjøpte en fantastisk "gudmor-gave" til lille-mann i magen også! Han blir den kuleste kidn i gata med det antrekket ;-) jeg er SÅ taknemmelig for disse søte plaggene!;-) Man blir jo helt oppslukt i disse søte SMÅ klærne som henger på verdens minste kleshenger i butikken.. Bare synd de vokser så utrolig fort. Det gruer jeg meg til :-O MEN jeg skal ikke ta sorgene på forskudd..Han må jo først og fremst ankomme verden før jeg kan begynne å tenke slik. 

Det er deilig å kjenne liv i magen hver dag, og nesten hele tida synes nå jeg. Han ligger bare å koser seg der inne. Det begynner å bli trangt nå, så det er ikke alle bevegelsene, eller "helomvendingene" som er like behagelige for meg, men det ser jeg bort i fra ;-)

 

Etter en rimelig grei porsjon fiskebolle- middag, sitter jeg nå henslengt i sofakroken, og gleder meg til å finne fosterstillingen for andre gang i dag.

 

 

Noen bilder fra meg til dere;

Håper dere får en fin dag der ute! Over og ut!  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits