Du snakker om ...

I dag startet dagen med en aldri så liten forsovelse..Jeg har funnet ut at jeg ,- som er et bøllefrø i senga for tiden,  av og til trenger å ligge på sofaen på natta- for at min bedre halvdel skal få LITT fred før man trenger å være våken enkelte netter.. Det ble jo selvfølgelig til at jeg ikke sovnet før i 02-tidenIkke helt bra å ha opptaksdekoder kanskje??. Det er faktisk ikke den værste tiden jeg har sovnet på i det siste. Kl. har blitt både 01,02,03 og 04 på natta før jeg har klart å sovnet. Dette skyldes vel litt forkjellig som er relatert til graviditeten, uten at jeg trenger å utdype det så alt for mye... (KYNNERE, TISSETRENGT,STIKKING (opi der...) VANSKELIG Å FINNE STILLING Å LIGGE I, SMERTER I HENDER OG FØTTER.....*kremt*..)

Jeg våknet i allefall ikke før kl. 11.54.. Og jeg hadde planlagt et besøk kl. 12.00- da skulle Kristine komme på kaffe..Jeg kan ikke gjøre annet enn å tenke at dette er så typisk meg. Jeg måtte i allfefall ringe å gi beskjed om at jeg nettop hadde åpnet øynene, og at hun ikke akkurat trengte å stresse med tida -noe som ble godt mottatt grunnet noen små ærender:-)

 

Da hun kom hadde hun jaggu kjøpt en pen husblomt til meg- en blomst jeg har lært av en tidligere kollega i hjemmesykepleien, at heter "Paul i øyet" ;) Den pryder i allefall stuebordet mitt nå, og glad er jeg for det! :-) Jeg har ikke grønne fingre, og liker heller ei å synge til plantene mine for å holde liv i dem, så jeg får håpe Paul i øyet overlever miljøet her hjemme selv om jeg ikke legger all min elsk på plantene :)

 

Etter litt kaffe, baby og bryllups-snakk gikk vi tur med hundene opp til en annen vennninde av meg. Hun har nemlig en liten snusk som ble født 11.12.13.. Hvis ikke dette er den kuleste og letteste datoen å huske, så vet nå ikke jeg. Jeg er forresten også valgt ut som en heldig Gudmor til denne vakre skapningen <3 *STOLT* Det ble et hyggelig lite besøk, frem til magene våre begynte å hyle etter mat, og vi bestemte oss for å tusle ned til meg igjen.

TENK! Har nå hele fire gudbarn! To i nord, og to i sør/øst. En fantastisk følelse, selv om jeg må inrømme at samvittigheten tar meg litt til tider, da jeg ikke ser dem så ofte, og heller ikke er noe kløpper på å sende gaver. Sett bort fra bursdag og jul. Jeg tenker mye på dem, og ønsker så gjerne å være den der gudmora som skjemmer dem bort gjennom hele året- men til nå har det ikke blitt helt slik. Jeg får heller tenke sånn at; jeg har jo ganske mange år fremfor meg i rollen som gudmor- så jeg får heller spe det utover ;-)

 

I ettermiddag mistet jeg helt motet. Du snakker om! Jeg hadde vært på besøk, komlet meg på butikken for å kjøpe middag.. Men da jeg kom hjem, kapitulerte jeg helt..Jeg tror nok at bl.sukkeret var noget lavt, da jeg ikke hadde spist så mye fra jeg stod opp. Etter en servert middag av min kjære, kom formen seg sakte men sikkert. Jeg slappet litt av før jeg heiv meg rundt å laget en brøddeig. Satte den til hevings og klaska til med litt strikking, da jeg kjente at fingrene faktisk var brukelig for en gang skyld. Det ble en babysokk (MIN ALLER FØRSTE!)  i kveld. Så får jeg ta den andre en annen kveld :-)

Mens jeg skriver lukter det brødbakst i huset. Den deiligste lukta som kan være i et hus! Har akkurat spist meg et par skiver rykende fersk brød, og skal gjøre meg klar for senga snart. Men jeg har en hundebass som antakelig ønsker seg en aldri så liten kveldstur aller først. Sånn er det bare. Jeg har alltid sagt det- den dagen jeg er for lat eller ikke gidder å lufte hunden min morgen som kveld, så skal jeg ikke ha hund. Å DET folkens- er ikke noe alternativ. Jeg kommer til å være hun dama som er 90 år gammel, og antakelig har en svær hannhund i heimen... eller to! ;) hehe! Livet uten hund, er vanskelig å forestille seg. Det er den beste turkompisen og kompanjongen man kan ha hvis man er heldig,- noe jeg virkelig føler at jeg/vi er :-)

 

Nåh!- da var dette innlegget ferdig.. Kanskje ikke det mest innholdsrike- men dog- et innlegg;-)

Natti natt Godtfolk!

(Det skal sies at jeg virkelig sliter med at bilder jeg ønsker å legge ut, bare legger seg på siden.. Finner IKKE ut hvordan jeg snur dem.. Noen tips??)

 


Deilig med nystekte brød til kvelds<3

 


Minførste babysokk :) Lett å strikke- noe som passer meg veldig godt!

 


Uke 18 (tatt på morgenen) VS Uke 36 ! SNART i mål! :) 

 

 

2 kommentarer

Livvi

19.01.2014 kl.03:16

Hallo Tine. Bra blogg du skriver! Gleder meg til å følge med videre. Har du oppskrift på de babysokkene? Kjempe vakre!

Klemmer

tinejosefine

19.01.2014 kl.14:36

Livvi: Hei Livvi!! Tusen(!) takk for det!:) Så morsomt at du tar deg tid til å lese bloggen! Ja de er veldig fine-og SUPER enkel! Skal sende deg link på Facebook :-) klemmer tilbake***

Skriv en ny kommentar

hits