Endelig Helg!?

Jeg må bare si at jeg - for min del, ikke legre har noe forhold til helgen- annet enn at det er koselig å ha muligheten til å være kjærester  i to hele dager. Ellers må jeg innrømme at jeg ikke alltid vet om det et tirsdag eller fredag- alle dager føles like nå som jeg er 100% hjemmeværende. Innholdet i dagene varierer også stort for tiden..

Jeg har hatt et par dager når hvor jeg ikke har vært helt i form. Jeg merker at energinivået er så som så til tider, og kroppen går visst gjennom noen faser kan det virke som. Enkelte dager føler jeg at jeg kunne gått på fjellet, mens andre dager (disse er det heldigvis få av) føler jeg bare for å forsvinne mellom sofaputene. Jeg skal egentlig ikke klage i det hele tatt. Jeg er fremdeles i form til å ta med TheLoveOfMyLife ut på tur, noe jeg er avhengig av, samt at jeg gjør huslige oppgaver opp ned og i mente for tida. Jeg har ikke merket mye til bekkenplager i svangerskapet, noe som jeg er VANVITTIG glad for! :) Jeg ser for meg at all treningen i forkant og underveis har gitt utslag i positiv form:)

Jeg pleier å si at jeg har ikke fått større bryster, men JUR i løpet av disse mnd. Det første som vokste hos meg, var nemlig brystene. Og jeg fikk også spørsmål i fjor sommer om jeg hadde hatt en operasjon...?! *ler*.  Skal sies at på dette tidspunktet var det ikke kjent at jeg var gravid..  Det er kanskje for mange et "luksusproblem"- og mange forstår bare ikke at jeg ikke er fornøyd med dette. MEN det ikke alle tenker på et at man liksom skal gå med disse store blåsene en stund. Noe som resulterer i ryggplager.. Det kan kjennes som at hele øvre del av ryggen står i strekk hele dagen.

Jeg fikk et tips av en arbeidkollega, som forøvrig også er fysioterapeut. Hun sa at jeg måtte ha på meg en vanlig BH og en SportsBH utenpå dette.. Først synes jeg dette hørtes HEEELT merkelig ut, men jeg måtte jo prøve det. Og vet dere hva? Det FUNGERER! :) Jeg prøver å se for meg disse "jura" full av melk..*kremt*- jeg gruer meg! haha!

Nok om det.

Jeg gleder meg til å få ham ut på dette tidspunktet. Delvis fordi jeg ærlig talt er litt lei av å være gravid, med alt dette medfølger, og delvis fordi jeg er så vanvittig nyskjerrig på dette lille mennesket. Hvem likner han på? Hvor stor er han? Hvordan blir hverdagen? :)

Aller mest (for min egen del)  gleder jeg meg veldig til å kunne bevege meg på et normalt vis- begynne å trene igjen, og gå lange turer uten å være redd for at blæra mi ikke skal holde mål. Det har heldigvis ikke vært mere enn ett tilfelle hvor blæra måtte gi etter for et nys.. MENS jeg gikk tur..  Det morsomste av alt va at jeg tok meg selv i å si "nei guri!" høyt, mens jeg gikk helt alene på veien med hunden i bånd..man må bare le av slike ting.. det er jo helt normalt:p I etterkant av dette har jeg lært noe som er viktig både i forkant av og i etterkant av fødsel- for guds skyld-KNIP! :-D

Jeg regner med at det er mange jenter/damer som kan kjenne seg igjen i disse temaene, det er det som er det fine. Man er liksom aldri alene uansett hvilke plager eller morsomme ting som har skjedd underveis i en graviditet.

Jeg har merket meg en ting, spesielt nå den siste tiden Hvis jeg møter noen som har vært gjennom en graviditet eller flere, så får de en trang for å fortelle meg mange ting de selv opplevde.  Det kan være alt fra hvordan det var den første tiden, til hvordan fødslene var. Det er mange morsomme, fine, og koselige historier, men også noen skremmende. Jeg velger å bare legge merke til det koselige, men i en stille time, kan jeg kjenne på at det faktisk ikke er lenge til at jeg skal press ut et lite menneske. Det er jo helt unikt!! Når man ser den lille ligge på brystet til en kvinne, så er det vanskelig å forsetille seg at han/hun nettop har ligget INNI MAGEN til noen.. Helt fantastisk spør du meg :)

 

Jeg var forresten på kontroll i går. Hodet er visst så godt som festet på dette tidspunktet :) SPENNENDE!

 

Er det noen andre som har noen tanker om dette, som enten har født eller som skal føde ? :)

Blir glad for kommentarer og evt. spørsmål :)¨


En liten en som dytter rumpa si ut!:)

Føler jeg også må legge ut et skrytebilde av verdens vakreste firbente venn! <3 Ha en super Lørdag godtfolk! Vi skrives!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits