Jeg frotser!I dag blir en god dag. Det SKAL bli en god dag. Jeg våknet relativt tidlig, til tross for tidspunktet jeg sovnet i natt..ja i NATT! Det er ingenting som heter å legge seg på kvelden lengre. Jeg er og har alltid vært et nattemenneske, men når man jobber turnus og skal opp tidlig, går det jo ikke an å sitte oppe til kl. 02.00 hver natt. Så da ble man etterhvert et kveldsmenneske. MEN når permisjonstiden trådte inn- den tiden hvor man er hjemme 100% av uken- da var jeg tilbake i nattmodus.

Jeg var oppe kl. 0815. Det var deilig å stå opp, gå i dusjen å spise en god frokost. Det er noe helt eget med å få med seg dagen. Nå som sola saaakte men sikkert sniker seg over "åskammen" (det er forøvrig ingenting som heter "åskam" i Ofoten og Lofoten- her er det FJELL!) dag for dag, er det noe magisk med å være våken når det skjer :) Jeg blir vanvittig misunnelig når jeg ser mine over evne- spreke kollegaer gå på fjellet i en tid som denne- for å virkelig få smake på de første solstrålene. Det å gå på fjelltur, er vel det jeg savner mest nå. Jeg sulter (!) etter å få meg en god tur, hvor beina bare ikke fungerer dagen derpå-fordi man har gått i terreng i flere timer <3 jeg elsker det. Det blir nok noen turer til sommeren. Med eller uten lilleputt ;-) Han kommer nok til å bli godt kjent med naturen i årene som kommer. Med en fjellgeit til mamma, og en pappa som er overforbi engasjert og forelsket i ferskvannsfiske. Det må forøvrig nevnes at lilleputt må nok ha teip over munnen på fisketurene med pappan, da "ho mor sjøl" har fått fått beskjed om å vennligst være stille fordi jeg skremmer fisken hvis jeg prater for høyt og for mye ...(jeg skremmer også gaupa, reven, rypa og reinen....) Det er en grunn til at fisketurene, ja- de får han ha helt for seg selv ;) Sorri kjære- jeg bare klaaarer ikke å holde kjeft enten jeg går på fortauet, eller øverst i fjellhylla..Jeg elsker naturen, men å snike seg fra stein til stein, nei- det fungerer bare ikke for meg.

Det er godt å ha forskjellige interesser- det føler jeg er den tiden vi får for oss selv, for å dyrke våre egne tanker og for å finne roen i en hverdag- hvor det ellers ofte blir snakk om jobb og andre hverdagslige ting som angår oss begge. Det er et lite avbrekk hvor vi får lov til å tenke på vårt eget ve og vel, slik at vi senere har batteriene oppladet. Det har vi også tenkt å fortsette med etter "lille" har ankommet. Hvis man ALLTID skal være sammen/oppå hverandre om alt, heeele tiden- tror jeg man ror seg fast i hverdagen. Og unødvendige konflikter kan oppstå. Man trenger andre inntrykk enn hverdagslivet. Dette fungerer for oss. Det er godt å ha noe å se fram til,- noe som er ens egen lille "snikkarboan".. Eller hva tror dere? :)

I går gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Jeg kjøpte meg et Gellack-sett! o_O ?? Jeg er jo egentlig glad i å ha fine negler. Jeg har savnet muligheten til å ha lange fine- lakkerte negler. I helsevesnet har man ikke lov å ha for lange negler, ei heller neglelakk. Jeg har nærmest følt meg som en kriminell hvis jeg har glemt å fjerne lakken før jobb... Anywho- jeg lakket neglene i går med dette settet. Og jeg må si at denne "tørkelampen" er det mest geniale som finnes . Da jeg var ferdig- så var også lakken tørr! - Jeg kunne ta på ting, vaske benken, og klø meg i håret(og på han der hunken som satt i sofaen). Det er jo luksus for meg som aldri har hatt roen til å sitte i ro gjennom hele tørketiden.. Noe som har resultert i ikke fullt så fint lakkerte negler. Jeg er i allefall fornøyd :) Vi fikk senere besøk av en venn av kjæresten- og han hadde jaggu med seg en aldri så liten "onkel" gave til lillputt. Jeg smelter helt når mannfolka kjøper inn noe de mener er veldig viktig for den lille å ha. Han hadde nemlig med seg en nusselig Man U bamse, Man U t-skjorte OG Man U sutter! :D Det blir vel stas når det er fotballkamp på TV- Far og sønn i Draktene.. (og hver sin sutte) Jeg gleder meg til å ta bilder!! :D

Jeg var på min første CTG kontroll i dag (var ikke akkurat planlagt med CTG, men jeg spurte grunnet litt mindre aktivitet de siste dagene, og jeg fikk det) Han fant like så greit ut at dette kunne han sove seg gjennom. Men etter et par glass med Isvann, så våknet han til. Jeg la forresten merke til noe nytt og morsomt i går.. Det er mulig det har skjedd før, men i går da jeg lå i senga på morgenen, hørte jeg at magen rumla..og der- SKVATT han jaggu - INNI magen! Da måtte jeg le med meg selv. Jeg synes det er så gøy å kjenne på bevegelsene hans. Han reagerer også villt når jeg kjører bil og hører på høy musikk..Mulig det er fordi mora sitter å synger som en gal til favorittsangene.. Ikke vet jeg. Jeg er enda usikker på om hunden faktisk liker at jeg synger, når han står baki der å logrer- eller om det er et signal på at "mor- vær vennlig å hold kjeft"..på en høflig hundemåte.. Ikke så lett å forstå seg på hundens måte å uttrykke seg på..

I dag er det 22 dager til termin... Jeg tenker fremdeles at jeg kommer til å gå en uke over termin.. Dette for å senke skuldrene mere når termindato nermer seg- jeg orker bare ikke å forholde meg til termindato på et vis som sier at han MÅ komme ut akkurat da. Jeg ser for meg at jeg kommer til å bli mer utålmodig og skuffet om han ikke skulle komme akkurat da.. :) Psykisk greie.. Han kan jo faktisk komme nårtid som helst nå. I går var den "magiske" datoen. Den dagen hvor han ikke lengre ville blitt regnet som prematur om han skulle finne på å komme ut til kulda. Han kommer når han er klar- ferdig med det. Jeg har begynt å ta bringebærblad-kapsler..Disse skal visst være god for modnings-prosessen, samt at man kan bli mer "tøyelig" der nede- noe enhver kvinne antakelig setter stor pris på når det kommer til å klemme ut et menneske fra "ho Birte"..;) Vi får se om det fungerer. En venninde av meg fortalte at hun gikk til modnings-akupunktur ukene før termin. Hennes lille skatt kom en dag før termin, og alt hadde gått fint under fødselen. Den varte ikke så lenge heller. Kankje en god ide å prøve- men jeg tror ikke jeg blir å utnytte meg av tilbudet denne gangen.

 

Så.. nå skal jeg nyte utsikten av rosene jeg kjøpte i dag. Det er ikke ofte jeg orker å kjøpe roser- men det er jo så koselig når det er helg, å ha noe som blomstrer på bordet ! :)  Jeg skal for så vidt også FROTSE i meg et par wienerbrød- bare fordi jeg har lyst!!

Håper dere får en fin dag der ute! Det skal i allefall jeg sørge for å få! ;)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits