Dominoeffekten!

ENDELIG kom jeg meg opp til en normal tid..Wait for it....: 0850!!! BAM! Jeg er strålende fornøyd ;) Merkelig nok er det vel slik for de fleste av oss..- at jo mere man sover, jo slappere blir man. Det stemmer  allefall for meg. Jeg har i dag hatt mer energi enn jeg har hatt på i allefall en uke. Det er jo ikke annet enn fantastisk!

Jeg var litt uheldig å tok feil av datoene på når jeg skulle til jordmor denne uka. Noe som altså skulle finne sted i går..Jeg ringte i dag, og var heldig som fikk en aldri så liten drop-in time. Vi snakket blandt annet om vekta til lillegutt.. Jeg har sakt hele veien at dette nok ikke blir noen liten spurv. Hun kjente på magen, og sier at hun tror at han blir nermere 4000g enn 3500 om jeg går tiden ut... Jeg tipper han blir rundt 3800g hvis jeg skal gjette.. Dette fordi vi begge veide 3800 da vi kom til verden.  Jaja- det som kommer inn- MÅ ut..;)

Jeg var på besøk hos gjenget i hjemmesykepleien i dag. Det var et hyggelig møte med "gamle" kolleger. Jeg kjenner jeg savner litt å jobbe i hjemmesykepleien. Dette pga variasjon i arbeidet og pasientene, samt at det er mange triivelige folk å jobbe sammen med :) Det blir nok ikke lenge til neste besøk vil jeg tro, nå som dørstokken er noen cm lavere.

Når jeg kom hjem gikk jeg rett ut me TheLoveOfMyLife, som så tålmodig hadde passet på bilen mens jeg gjorde besøkene mine. Det ble til en lengre tur som varte i 45 minutter. Det var deilig å gå ute i kulda når man ser Lofotfjellene langt der ute som såvidt er belyst av sola. Jeg gleder meg som en unge til å dra hjem med lillegull <3 Det blir nok ikke noen tur hjem før han kommer.

Hva er en dominoeffekt?

Vel, det er vel ganske enkelt å tenke seg, om man ser for seg domino-brikkene som faller en etter en bortover, oppover, nedover og sideveis... Jeg gikk inn på kjøkkenet etter å ha duppet litt på sofaen i ettermiddag (Det tok visst på å være så jævli påan i morgest..) -Så ser jeg to melkekartonger på benken atmed vasken. Før jeg sier noe mer om dette, ser jeg meg nødt til å forklare at vi har en slags ordnings her i heimen, hvor JEG er den som har ansvaret på kjøkkenet, og jeg er fornøyd med det, MEN det finnes en regel. Den lyder som følgende: Vi skal sette inn etter oss selv, og ikke bare sette tallerkner,glass, tomme kartonger osv på benken akkurat som om at de kryper dit de vil selv.. Her prøver vi oss på oppdragelse altså..Det bør vel også nevnes at det er ikke alltid at regler følges.

Jeg tar altså tak i dette med å si til han staute karn i stua at han vennligst måtte tømme kartongene han setter i fra seg, OG kaste dem om han tar det ut av kjøleskapet. Og hva får jeg til svar?- Jo- "men det er jo en dominoeffekt Tine- det stod to kartonger der fra før av som DU har satt der..." *Tine tenker* ..Vi trekker begge på smilebåndet, og ble enige om at han skulle ta de to han hadde satt ut, og så tok jeg de andre to. Tjah..her i huset er det ikke noe som heter skjev fordeling. Jobber en, så finner den andre ut at det er på tide å jobbe, sitter begge på rauva, ja da er det helt greit å sitte på rauva. Her snakker vi likestilling i heimen. O` hverdagsglede !

Jeg fikk ønske om hjemmelaget pizza i dag til middag, og da ble det en sen middag gitt. Kjæresten spør mens jeg kokkelerer om han kan få kjøpe seg et par øl i dag,- og fotsetter med at " Det er jo ikke akkurat sånn at han kommer i dag uansett..?"Det kommer da sakte men sikkert frem at det er fotballkamp på tv i kveld - noe jeg IKKE så komme. Men for all del. "La gutan kos sæ"- sier nå jeg. Snart skal han få kose seg med gulp, bæsj, nattevåke, irritasjon, tretthet, hormoner og usaklige kommentarer fra en sliten samboer og mor.. Så da tenker jeg at det er helt fornuftig at han får ta seg et par pils en onsdags kveld til fotballkampen som går på tv hvis dette gjør ham lykkelig.

Dagens problem-tema: SNORKING. Jeg må si at jeg ikke kjenner meg igjen når samboeren, venner OG søstra mi sier at jeg snorker på natta.. Jeg er jo selvfølgelig ikke våken, og kan få det med meg, men jeg trodde ærlig talt ikke at dette var et av mine problemområder. Jeg har begynt å legge merke til at jeg snorker- etter å ha hørt flere ganger i den andre delen av sofaen- "Tine...- du snorker!" eller, " Tine, kan du ikke gå opp å legge deg på senga?" hvis han virkelig skal være beskjeden.. *kremt* Jeg kan rett og slett ligge i en slags våken/komatøs tilstand, og faktisk HØRE hvordan jeg snorker.. Helt merkelig. (Og jæævli irriterende- for MEG!) I dag var en sånn dag. Det ble jo som sakt en aldri så liten dupp i ettermiddag..- alt har sine fordeler, men også sine ulemper hvis man kan kalle en liten lur for en ulempe. Jeg syntes faktisk synd i han som lå i andre enden av sofaen og prøvde å slappe av. Hvordan i hærrens navn skal det gå an, når han har et helt jævla "snorkeri" liggende i fosterstilling en meter unna? Jeg tenker at det er fornuftig å droppe middagsduppene fra nå av, og kanskje heller komme meg i seng tidligere ;) Dette er jo bare flaut!

Pizzaen er konsumert, og jeg kjenner jeg snart er klar for senga- JA selv etter en middagslur for ikke så lenge siden :p Dagens siste gjerning blir å lufte min firbente kjærlighet!

Håper dere får en fin kveld godtfolk! Vi skrives :)

 


mmmm-pizza!


Ettermiddagsturen


Rocky får kveldsmat <3


"Åstedet" :-D

9 kommentarer

22.01.2014 kl.21:30

Fantastisk fin lesing :) humre,humre :)

Julia

22.01.2014 kl.22:28

Så koselig du har det :-) Ser ut som du har en god sofa å sløve velfortjent på :D

tinejosefine

22.01.2014 kl.22:30

Julia: Tusen tak Julia- ja dette er ikke noe utstillingshjem ;) er en veldig god sofa ja :D hehe

tinejosefine

22.01.2014 kl.22:31

Anonym: Takk for d du! ;) hvem enn du er:D

Julia

22.01.2014 kl.22:53

Hehe. Det er bra ;)

Er det en sånn fødsels-pizza? Som skal sette igang riene?

Jeg lagde mange av de på slutten :p

tinejosefine

22.01.2014 kl.23:05

Julia: Nei- e nok ikke en fødselspizza.. Her taes det bringebærbladkapsler for modning ;) Håpa d funka! :) Visste ikke at dm va noe som hete fødselspizza- d må undersøkes ;) hehe!

Stine Sparboe Hvalryg

23.01.2014 kl.02:31

Var så koselig at du kom på besøk på jobb idag Tine 😃

Tusen takk for deilig sjokolade kake, smakte fortreffelig 👍Kom snart igjen😊

Klem Stine

tinejosefine

23.01.2014 kl.14:44

Stine Sparboe Hvalryg: D blir nok ikke lenge til neste besøk skal du se! Var rett å slett deilig å se dere igjen!! :) :) <3

Julia

01.02.2014 kl.09:05

Ja, jeg lagde det i to uker før Tuva kom til verden :-) så kan ikke si at det funket, men smakte godt da :) Hehe.

Skriv en ny kommentar

hits