Middagstipset!

Tja. Dagen i dag har ikke bydd på verken mange utfordringer, eller for den saks skyld noe interessant i det hele tatt. Beklager å måtte skuffe..noen... Jeg hadde en kort samtale med sjefen min i dag, hvor jeg følte for å utdype hvor utrolig kjedelig det er å være hjemme. (Håper på noen stjerner i boka etter den kommentaren- HAHA) Jeg skal en tur utover til arbeidsplassen på mandag- noe jeg faktisk ser fram til :)

Dagens utfordring- Middag..

TAKK GUD for at jeg møter kjentfolk på butikken i en ellers tåkete hverdag. Idag er første dagen jeg IKKE hadde peiling på hva som skulle konsumeres til middag. Jeg spurte en tidligere kollega om hun hadde tips, å hun kom da med: PØLSEGRATENG! Jeg tenkte med det samme - DET skal jeg jaggu lage(for første gang i mitt liv...).. Det må jo sies at sjangsen for at dette kunne bli mislykket var stor. Men jeg måtte jo bare prøve..  Jeg starta økta med å google "hvitsaus".. Jeg har nemlig ikke prøvd å lage dette mer enn en gang, for maaange år siden. Det er nemlig mannen i huset som tar seg av hvitsausen, av alle ting! Men en ting skal sies- jeg er en jævel på å lage hvitsaus når vi skal ha fiskeboller til middag- for da har man jo krafta fra fiskebollene. Noe som virkelig setter smak på sausen, for det har jeg lært av mormor..! Det er jo egentlig dritflaut å innrømme at jeg aldri lager vanlig hvit saus fra bunnen av, når man ellers er så jævla perfekt.

Jeg måtte jo kjøpe et par poser med "hvit saus" fra toro, i tilfelle noe skulle gå alvorlig galt..Jeg oppdaget også etterhvert at jeg hadde kjøpt grillpølser- og ikke KJØTTpølser som jeg hadde intensjon om å ha i gratengen. (...)  Men pytt pytt- får si som med osten- Pølse er Pølse...

Jeg var godt i gang med hvitsausen, men så skjedde noe jeg faktisk kunne forutse- jeg svidde den på ca to minutter. Så da var d bare å svinge seg på nytt. Den ble god omsider! Jeg kuttet opp grønnsakene- som forøvrig bestod av brokkoli, løk og paprika. Paprikaen var ikke ment til å ha i gratengen, men jeg tenkte- What the hell- jeg hiver det opi, blir sikkert godt.

Det som tok lengst tid var makaronien som skulle kokes, så da var det bare å sette seg i stolen å hvile gravid-ryggen..Neida- jeg laga appelsinjuice i mellomtida-jeg er jo ikke lat.

Da Makaronien var ferdig, heiv jeg alt av ingredienser i en boks, ristet godt- og blandet dette med den fantastiske hvitsausen som jeg laget selv (kan ikke nevnes for mange ganger).

Gratengen ble faktisk ikke så ille folkens! Jeg fikk til og med skryt for hvitsausen.. noe jeg ikke hadde sett for meg. Takk kjære! Kanskje dette kan bli en tilbakevendende middagsrett i vår hverdag?:)

I allefall - TAKK Katrine- for godt middagstips..! Mulig jeg skriver deg en melding neste gang jeg står fast på butikken;) 

 

Jeg skulle gjerne ha delt bildene jeg tok .. men som alt annet elektronisk i min verden, så har usb-kabelen streika for meg.. *VerdenVarBedreFør*.....!

 

Ønsker dere en fin kveld godtfolk! :)

 

7 kommentarer

fotballjentaregine

24.01.2014 kl.19:34

Heia <3 blir du sponset av noen eller tjener du noe på bloggen din? :)

tinejosefine

24.01.2014 kl.21:45

fotballjentaregine: Hei Regine (?) :) Nei, jeg blir nok ikke sponset, og tjener heller ingen penger på bloggen. Er ikke mange dagene siden jeg startet å blogge :)

tinejosefine

24.01.2014 kl.21:47

fotballjentaregine: ...Og har for øvrig ikke dette som mål med bloggen min heller :)

fotballjentaregine

24.01.2014 kl.21:49

Ok takk for svar <3

tinejosefine

24.01.2014 kl.21:57

fotballjentaregine: Ingen problem :)

Steinar

28.01.2014 kl.08:18

Du skuffe mæ! Trudde en så oppgående teknologisk person med både snapchat, instagram, twitter, facebook, blogg og ikke minst brødbakemaskin hadde dropbox konto på alle enhetene? Tar du bilde med telefon havner det i en mappe på både PC og nettbrett og vica versa :)

tinejosefine

28.01.2014 kl.14:26

Steinar: HAHA :D beklager å måtte skuffe deg Steinar! har faktisk dropbox-konto, men den er stappe full :p Noe jeg IKKE har er brødbakemaskin- så der tok du jaggu meg feil ;)

Skriv en ny kommentar

hits