Hva skjer når det nermer seg termindato?

Det er underlig å få meldinger og telefoner fra venner og familie, som spør hvordan det går, og som så gjerne ønsker å høre meg si at det skjer noe. Det er veldig koselig og hyggelig at så mange bryr seg, og jeg føler meg veldig spesiell opi det hele.. Det er en slags blandet følelse,- hvor man synes det er kjempekjekt at folk bryr seg, og man blir overveldet av interessen folk har for min lille baby som enda ikke har kommet. Men samtidig så kjenner jeg at "prestasjonsangsten" og spenningen skrur seg litt opp. Jeg må si jeg kjenner meg igjen hos dem som sier de blir litt stresset, og litt "giret" av alle henvendelsene. Nettop fordi man er midt opi spenningen selv, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en smuuule utålmodig på dette tidspunktet. Å få høre "skjer det noe enda"- i 14 dager, er vel ikke så kult vil jeg tro.. Selv om det er i aller beste mening <3

Jeg har den siste tiden sovet, og slappet mye av, og jeg kjenner egentlig ingen sted at jeg har så lyst å dra utfor husets fire vegger. Men jeg gjør jo det på tross. Jeg leste en plass at dette visst nok er ganske vanlig når det nermer seg fødsel. På samme vis som hos dyrene, så trekker man seg mer tilbake i "redet" og klargjør både kropp og sinn så godt det lar seg gjøre på det som snart kommer.

Jeg var på kino i kveld sammen med min eldste søster. Vi så Kill Buljo II - jeg lo så hardt at jeg var sikker på at han ble skviset inni der! " Kem i faen som har vaska dæ på 90 grader?!" HA HA HA!! Tidenes kommentar til en albino i hvitt tøy.. Ingenting som Nord Norsk vulgær humor! Men man må visst være i rette humøret for å se en slik film;) Kvelden ble "avsluttet" med en lang og hyggelig samtale med min andre søster som bor i Stavanger. De har kjøpt seg hus, og jeg er uendelig glad på deres vegne!! <3 Jeg planlegger tur sørover i mai mnd. Noe jeg gleder meg hinsides til! Blir spennende å reise med lille <3 antakelig for første gang med fly. Bra det har blitt direkte fly fra Evenes til Stavanger- ingenting er så deilig som å slippe mellomlandinger, MED eller UTEN barn! :) Det skal bli så deilig å være i Stavanger når alt er i blomst, og været forhåpentligvis er fint! Noen ganger savner jeg å bo der nede. Kanskje mest fordi jeg har en søster og to nydelige tantebarn der. En ting er sikkert- jeg skal virkelig nyte den turen fullt ut på alle måter!

Jeg skal på (forhåpentligvis) siste kontroll hos jordmor i morgen, noe som jeg kjenner er helt spesielt. Nesten som at man skulle tatt med kake og kaffe for å feire, som om at en eksamen er unnagjort! Meeen det gjenstår å se om det blir den aller siste.

Noe annet jeg ser fram til på dette tidspunktet, er å få ny telefon (ja faktiskO_o) . Iphone 5s! KANSKJE den kommer i posten i morgen (I DAG)?! :)  Ser ut som at dette prosjektet mitt om å kun ringe og skrive meldinger kommer til å gå litt i dass den nærmeste tiden ;D MEN en dag snart! Det er greit er å ha andre ting å glede seg til, ikke baaare sitte å vente på at riene skal starte, eller at vannet skal gå.

Nå skal jeg ta med meg kroppen, og legge meg! Opp "tidlig" i morgen! :) Fint å ha en hund som viser meg tegn til at "nå mor- er det på tide å legge seg!"

Natti Godtfolk! Jeg skriver neste gang jeg har noe på hjertet! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits