en ganske vanlig fredag for hønemor.

Tja, så sitter jeg her da. I sofaen. Med nøtter mellom puppene, rufsete hår som sikkert ble vasket for et par dager siden , genseren (og øynene) på snei etter en dag (til)  med regnvær. Lillemann sover søtt i 2. etg. Og jeg har sittet å stirra på tv`n i sikkert en time uten å ha fått med meg hvilket språk menneskene på skjermen snakket engang. Det er slik det er for tida. Den en gang så oppegående (om jeg får lov) og tv-slaviske Tine har blitt tatt av mamma-livet. Det eneste jeg kan tenke på er at jeg snart skal legge meg i senga, for så å ligge med ett øye åpent frem til Ode Andreas vokner å vil ha mat. For så å sove litt, vokne litt, sove litt - og så stå opp med en ny dag i vente. (Det er faktisk pappa C. sin bursdag i morgen, og hold dere fast- jeg HAR husket å kjøpt ham bursdagsgave! *klappeklappe*)

Jeg kan bare glemme å følge med en serie eller liknende på tv, da jeg som regel alltid er opptatt med noe annet (les: mammaliv) Jeg skal vel innrømme at jeg, som så mange andre også har blitt avhengig av en serie på netflix, som endte med at jeg lastet ned alt som fantes av serien.. Det ble ikke mye søvn de der to ukene... Hoihoi..*rammeskeivsmilefjes* Men det ble da min form for egentid/kos, og det er jo lov. Greit med sånt man kan styre selv- når man har tid og lyst å stirre på denne skjermen

Dagene mine/våre går ganske i ett.. når jeg er helt sikker på at det er onsdag, så er det antakelig lørdag.

Jeg koser meg bare verre med minien, men kjenner nå- etter 4 mnd og 9 dager at jeg kanskje skal rette øynene litt ut i verden også! Jeg må innrømme at jeg har vært FULLT opptatt av denne vesle knotten, dag som natt. Og jeg har ikke villet se noen annen vei enn på ham, i frykt for at jeg skulle gå glipp av noe han gjorde.. Jeg har vel en dato for alt han har foretatt seg den korte tiden han har vært utenfor livmoren ..Er dette sunt? kan man jo spørre seg ..  Nå har Ode begynt å rette oppmerksomheten og interessen mer ut mot omverdnen, så da er det kanskje på tide å vise ham litt mer enn stua, kjøkkenet, vogna, lekematta, Rocky sine fire ben, ett å annet (egentlig veldig mange) koselige fjes,-og ja,-  det akk så kjedelige tryne mitt? Nei- jeg har enda ikke vært så morsom at han har ledd skikkelig av noe jeg har gjort-han bare lurer meg med en liten teaser den lille luringen!.. Men den dagen kommer vel snart håper jeg! Og da lurer jeg svært på HVA som kommer til å være så morsomt at han bare MÅ le..

Så.. hva skal man finne på da, som liksom er så mye bedre enn å sitte hjemme? Misforstå meg rett- jeg HAR vært utenfor disse fire-fem veggene vi har her hjemme altså. Blant annet har jeg vært mye på besøk hos venninder som også er hjemme i permisjon:) DET er koselig det.. jeg får mye energi av å være sammen med disse kjekke jentene. Men det er jo ikke HVER dag man møtes.. Jeg må visst bruke hodet mere i denne sammenheng, og for så vidt må jeg vel gi meg selv et rimelig stort spark i ræva til å bare utnytte tiden jeg har med Ode på best mulig måte. Det innebærer da som sakt å ikke ta dette med å være "hjemme i permisjon" så bokstavelig. Komme oss mer ut i verden, og gjøre noe både jeg og han synes er fint og kjekt.. Det får bli målet med de siste mnd vi har i permisjonen før stafettpinnen går over til pappan..

 

Egentlig godt å skrible litt igjen kjenner jeg!

Og med det sier jeg god natt! Godtfolk!:)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits